The Reel Influence – 10th Anniversary Celebration

data

Nou EP amb 4 clàssics jamaicans per a celebrar els 10 anys de la banda!

The Gramophone Allstars celebra els 10 anys als escenaris amb el llançament d’un nou EP que apunta al moll de l’os de la música jamaicana. La big band més poderosa de l’escena barcelonina adapta ara quatre veritables clàssics del ska i el reggae, tots ells originaris de la primera època de la música jamaicana, signats originalment per tòtems com Alton Ellis, Jimmy Cliff o The Wailers.

L’EP “The Reel Influence” s’ha enregistrat també a la manera antiga, en cinta analògica, pocs micros i amb tots els músics tocant junts al Teatre de Ca l’Eril de Guissona. Es publicarà exclusivament en un vinil 7” d’edició limitada, amb 300 unitats numerades a mà. Podeu encarregar la vostra còpia aquí. La presentació oficial tindrà lloc el proper 12 d’abril a la sala Apolo de Barcelona coincidint amb la festa de 10 anys de la banda, que serà una nit plena de sorpreses. Pots comprar les teves entrades aquí

El nom de l’EP és una mena de joc de paraules. Reel en anglès vol dir bobina o cinta (que és el suport on es grava quan fas servir material analògic). La cinta ha estat determinant perquè ha condicionat el so, el planteig de la gravació i fins i tot els arranjaments, ja que tot el grup gravava alhora i que per tant no es pot editar ni regravar pràcticament res. Per altra banda, els temes són un homenatge al so i artistes jamaicans dels 60, el que en anglès es podria anomenar com “the real influence” de la banda. La gràcia és que les dues expressions sonen prou semblants, i d’aquí sorgeix tot plegat.

A més, aquest nou material també es publicarà de manera imminent… al Japó! El segell P-Vine ha decidit incloure aquestes quatre noves cançons en l’edició nipona del disc “Maraca Soul”, que veurà la llum a l’abril del 2019.

 

TRACKLIST

Cara A:
Dance Crasher (Alton Ellis)
The Harder They Come (Jimmy Cliff)

Cara B:
Shame & Scandal (Sir Lancelot / Lord Melody)
Rock Sweet Rock (The Wailers)

 

CRÈDITS

Judit Neddermann: veu principal
Kathy Sey: veus
Yolanda Sey: veus
Francesc Vidal: saxo alt
Genís Bou: saxo tenor
Pau Vidal: saxo tenor
Pere Miró: saxo baríton
Pep Garau: trompeta
Andrés Tosti: trompeta
Pep Tarradas: trompeta
Albert Costa: trombó
Sidru Palmada: trombó
Adrià Plana: guitarra elèctrica
Eloi Escudé: piano i teclats
Vic Moliner: baix elèctric
Xoan Sánchez: percussió
Aleix Bou: bateria

Pol Omedes: trompeta solista a Rock Sweet Rock. Lluc Casares aquest cop no hi ha pogut ser, però en forma part.

Direcció musical, arranjaments i producció: Genís Bou

Enregistrat per Joan Pons i Jordi Matas al Teatre de ca l’Eril.

Mesclat per Jordi Mora.

Masteritzat a Ultramarions Mastering per Victor Garcia.

 

 

Més
Notícies